Voffarna anser indirekt att nobelpristagaren Otto Warburg var en kvacksalvare

”Enligt” nobelpristagaren Otto Warburgs upptäckt så kan en cancer inte överleva utan socker och Hippokrates förespråkade att Läkarens huvudsakliga uppgift är att hjälpa naturens läkande krafter för att återställa harmonin i kroppen genom att bl.a. låta maten vara vår medicin och medicinen vara vår mat och således läka patienten på detta sätt.

Följaktligen påstod LCHF grundaren och läkaren Annika Dahlqvist att – en cancer kan påverkas till det bättre genom att äta rätt kost, en LCHF kost med minimalt innehåll av socker/kolhydrater och fröoljor. Ett föga kontroversiellt påstående. Men för Voffarna var det rena tändvätskan. En Voffare anser att detta är kvacksalveri, humbug etc. att påstå något sådant.

Voff-mobbare 1
Voff-mobbare 1

Därför attackerade och mobbade skeptiker-rörelsen VoF (Vetenskap o Folkbildning) följaktligen LCHF grundaren och läkaren Annika Dahlqvist för detta påstående och tilldelade henne förnedringspriset ”Årets Förvillare”. Motiveringen var bl.a. ”För att hon under året uttalat sig på ett särskilt ovederhäftigt (pseudovetenskapligt/falskt) sätt om kopplingen mellan kost och sjukdom”.

Otto Warburg fick nobelpriset 1931 för sin upptäckt. Sådana torftiga upptäckter om kostens betydelse biter dock inte på en Voffare som alltid vet bäst – eller mer troligt, att de vill värna Big Pharmas ekonomiska intressen. Voffarna bemöter sådan argumentation med tystnad dvs maktens och överhetens språk. Någon avbön eller ursäkt från skeptiker-rörelsen VoF (Vetenskap o Folkbildning) för detta avskyvärda påhopp har ännu inte getts, vilket ligger helt i linje med en Voffares beteende.

Voffarnas agerande har varit framgångsrikt och bidragit till att det är förbjudet för komplementärmedicinen att behandla cancerpatienter med sockerfri/kolhydratfri kost. Endast skolmedicinen får behandla cancer vilket de gör med cellgifter, strålning och kirurgi (+immunterapi som har sett dagens ljus vilket är positivt). I stället för socker/kolhydrat/fröoljefri kost ordinerar skolmedicinens Voffare sockerlösning i droppform på sjukhusen och socker/kolhydrat/fröoljerik sjukhusmat. En kost som göder cancern. Dietister och nutritionister råder cancerpatienterna att äta som vanligt.

En Voffare tyr sig till Rockefellers och Big Pharmas affärsfilosofi att behandla cancerpatienter med cellgifter och cancermedicin för ca en miljon kr/kund. Ordinering av kost finns inga pengar att tjäna på.

Följaktligen så forskar Vofforskarna främst på att ta fram en vinstgenererande genetisk individanpassad cancermedicin för att läkemedelsbolagen, chefer och dess ägare skall få ännu större vinster. Detta trots att det har visat sig att cancer i första hand inte är en genetisk sjukdom, utan kan uppstå av hundratals orsaker varav metabol sjukdom, orsakad av skadlig kost, är en av de främsta orsakerna.

Alternativa/kompletterande behandlingar mot cancer som tex LCHF kost, aprikoskärnor och C-vitamin

Aprikoskärnor
Aprikoskärnor

Alternativmedicin baseras som sagt var på ”systematisk beprövad erfarenhet” där kanske inte alla eller en majoritet blir hjälpta men en del. Till exempel vissa av skolmedicinens dödsdömda cancerpatienter som botar sig själva genom bl.a. höga doser av vitaminer, mineraler, aprikoskärnor och extrem socker/kolhydrat/fröoljefri LCHF kost som tex Sven-Erik Nordin.

Kommentera här – facebook-gruppen ”Voffaren”

Dela det här:

Dela detta:

You may also like...

Your email will not be published. Name and Email fields are required