De svagsinta Voffarnas lögnaktiga skrämselattacker på elektrokolloidalt silvervatten.

Svagsint voffare 1
Svagsint voffare 1

VoF föreningen/klubben (Vetenskap och folkbildning) och övriga Voffar i samhället bekämpar/attackerar allt som är ett hot mot läkemedelsindustrin. De har därför under många år slängt ur sig lögner, skrämselpropaganda och desinformation om bl.a. elektrokolloidalt silvervatten för att få stopp på försäljningen. Rädsla är en mycket effektiv metod för att få folk att sluta använda det. Därför skräms Voffarna med lögnen att intag av elektrokolloidalt silver i destillerat/avjoniserat vatten utan tillsatser (möjlig maxstyrka vid tillverkning 100 ppm men vanligtvis ca 10 ppm) kan få förödande konsekvenser – se här. Att det är ”giftigt”, att det finns bevis för att man kan bli blågrå av det, att det förorsakar bakterieresistens och att silvret ansamlas i kroppen.

Voffarnas och dess frontfigur Dan Larhammars svagsinta sida har aldrig lyckats förklara varför man riskerar att bli blågrå av 10 ppm elektrokolloidalt silvervatten, men inte av deras favoritprodukter amalgam och vaccin som ju också innehåller silver. Och ej heller har de lyckats förklara varför man inte blir blågrå när man dricker elektrokolloidalt silvervatten i form av vattenreningsmedel som bl.a. används på fartyg, sjukhus (till exempel för skydd mot legionella) och av Nasa. Voffarnas andra frontfigur Christer Fuglesang lär ha druckit silvervatten på sina rymdfärder. Kolloidalt silver (Fungistop) används också som botemedel för akvariefiskar då de drabbas av svamp eller bakterieangrepp. Ej heller här har Voffarna lyckast förklara varför fiskarna ej blir blågråa. Ej heller har de lyckats förklara varför man inte blir blågrå när man äter ICA:s karamellfärgskulor E174 som ju också innehåller silver. Varje kula innehåller motsvarande sex teskedar kolloidalt silver. Voffarna har heller inte lyckats förklara varför rent silver som klassas som ett av världens ogiftigaste ämne är farligt men att kvicksilver i amalgam som klassas som ett världens giftigaste ämne skulle vara ofarligt. Däremot har Voffarna lyckats förklara mycket väl varför man inte kan bli blågrå utav homeopatmedicin som innehåller silver med samma koncentration som elektrokolloidalt silvervatten. Anledningen enligt Voffarna är att det består enbart av vatten och är därför verkningslöst. Men det är så Voffarna jobbar. God dag yxskaft – eller vad säger man?

Yxskaftet Dan Larhammar
Yxskaftet Dan Larhammar

Elektrokolloidalt silvervatten.

Följande påhittade dialog (fakta-informationen är dock korrekt) kan kanske förklara innebörden av ”yxskaftet” ännu bättre.

Silverdrickaren: Elektrokolloidalt 10 ppm silvervatten är det bästa som finns. Det hjälper mot massor av åkommor.

Yxskaftet Voffaren Dan Larhammar: Nää, silver är giftigt och man kan bli blågrå i huden av det.

Silverdrickaren: Ja men hur kan du säga så? Silver är ju känt som ett av värdens ogiftigaste ämnen. I Wikipedia står det ju att silver är godkänt som färgämne i livsmedel, med E-nummer E 174. Jag förstår ingenting. Elektrokolloidalt silvervatten innehåller ju rent silver.

Yxskaftet Voffaren Dan Larhammar. Ja det kan hända din dumsnut. Men det finns bevis för att man kan bli blågrå av silver. Jag är professor bara så du vet.

Silverdrickaren: Men din VoF (Vetenskap och Folkbildning) kollega Christer Fuglesang lär ju dricka det på sina rymdresor och han är mig veterligen inte blågrå.

Yxskaftet Voffaren Dan Larhammar: Du är ju helt sinnesslö. Fattar du inte att silverjonerna svävar i rymden och inaktiveras på detta sätt. När jonerna sen passerar jonosfären på återfärden till jorden, så ombildas de och återställer mänsklig hud till ursprunglig färg. Jag är apotekare i grunden så jag vet sånt.   

Silverdrickaren: Men jag har läst att det finns ett 20-tal silverföreningar varav flera är extremt giftiga som tex metylkvicksilver och kvicksilversalter. Sen finns det tydligen silverföreningar som tex silvernitrat och silverperklorat mm som bl.a. läkemedelsindustrin använde i ett 90-tal registrerade läkemedel fram till 1940-talet. De användes bl.a. för sina bakteriedödande egenskaper. Sen kom penicillinet som patenterades. Finns det någon möjlighet att de blågrå människorna istället har fått i sig några av dessa silverföreningar? Frågar därför som sagt rent silver är ju bland det mest ogiftiga som finns.

Yxskaftet Voffaren Dan Larhammar: Men vad håller du på med din dumsnut? Krångla till det på det viset. Vem är det som skall folkbilda vem? Du med din folkskoleutbildning eller jag med min professorstitel? Jag har ju sagt att man kan bli blågrå av silver. De som är blågråa har druckit kolloidalt silvervatten – så de så. Ingen tvekan om den saken.

Silverdrickaren: Men tex ”kolloidalt” 300 000 ppm silvernitrat – som fanns i läkemedlen förr i tiden – är ju inte rent silver och är dessutom 30 000 gånger starkare koncentration än 10 ppm ”elektrokolloidalt silvervatten”. Det är ju inte ens samma produkt.   

Yxskaftet Voffaren Dan Larhammar: Men det är silver i alla fall. Hur många gånger skall jag behöva säga det din dumsnut. Fattar du inte att man blir blågrå på grund av att silvret lagras i kroppen.

Silverdrickaren: Men ”kolloidalt” silvernitrat med partiklar/kluster som är tusentals gånger större än i ”elektrokolloidalt silvervatten”. Det är ju inte ens samma produkt. Partiklar som är 0,24 nm stora kan de verkligen lagras i kroppen?

Yxskaftet Voffaren Dan Larhammar: Du, om du inte visste det så är jag numera ordförande i Kungliga Vetenskapsakademien. Komma här och prata om storlek. Du borde veta hut.

Silverdrickaren: Ja men du. Enligt WHO krävs ju att minst 10 gram silver fastnar i kroppen för att riskera att bli blågrå. För att få i sig 10 gram silver så måste man dricka 1000 liter ”elektrokolloidalt silvervatten” 10 ppm. Om du tar 6 teskedar om dagen av ”elektrokollidalt silver” så kommer det teoretiskt att ta dig 80 år att få i dig 10 gram. Rena silverjoner har dessutom endast en partikelstorlek på 0.24 nm och fastnar därför inte i kroppen, utan utsöndras i hög takt. Det är känt att utsöndringstakten av elektrokollidalt silver är 90–100% per dygn så i praktiken är det därför omöjligt att ackumulera 10 gram.

Yxskaftet Voffaren Dan Larhammar:Om du inte snart är tyst så skall jag se till att hela du blir blågrå. Hur många gånger skall jag behöva säga att man kan bli blågrå utav silver.  

Silverdrickaren: Men kan det inte vara så än en gång, att de blågrå människorna har fått i sig silversaltsbaserade läkemedelsprodukter med mycket hög koncentration och en mycket större partikel/kluster-storlek; 200–1000 Nm jämfört med rena silverjoners 0.24 nm. De förra kan ju på grund av sin storlek fastna i vävnaden och genom en fotografisk process färga huden blågrå. Det är känt att silvernitrat i fast form etsar sig in i huden vid kontakt och ger upphov till missfärgning med svarta fläckar och kallas därför lapis infernalis = helvetessten. Så fungerar inte rent silver, rent silver färgar inte av sig och etsar sig inte in och är känt för att vara bland det mest icke-toxiska som finns.

Yxskaftet Voffaren Dan Larhammar: Nää, nu börjar du bli väldigt otrevlig. Jag skall se till så att du blir nominerad till ”Årets Förvillare” om du inte håller tyst.

Varning – OBS – följande text om kolloidalt silvervatten skall ses som lite ironi/satir även om mycket är sanning.

Silverfiskar - bli av med silverfisk i huset - Anticimex
Sällskapet ”Silverfiskarna

Etablissemanget Silverfiskarna

Många av dessa Voffyxskaft ingår i etablissemanget ”Silverfiskarna”. Frontfigurerna i detta etablissemang är Voffgurun professor Dan Larhammar tillika ordförande i Kungliga Vetenskapsakademin, Voffaren professor Åsa Melhus vid Uppsala universitet tillika dess Överste Fuhrinna och Helsingborg Dagblads Fake-News journalisten Joakim Björck tillika Elitvoffare. Därinunder har de en mängd undersåtar (små-Voffar) som kallas för ”Silverbuggs”. Det engelska ordet ”Bug” anspelar på loppa, lus o löss. De är mycket mindre än silverfiskar. Men i detta sammanhang avses mer det faktum att dessa ”Silverbuggs” är väldigt skickliga på att hantera och bevaka buggar i datorsammanhang. När en bugg smyger sig in i Wikipedia tex faktumet att man inte alls kan bli blågrå i huden av kolloidalt silvervatten och att det alls inte är skadligt eller giftigt så hoppar dessa ”Silverbuggs” in som en loppor i Wikipedia, och väldigt snabbt återställer sin sanning genom att återigen skriva att silver visst är giftigt och man kan bli blågrå av det.

Det föga smickrande namnet ”Silverfiskarna” anspelar förmodligen på den osedvanligt primitiva silverfisken och dess tre långa sjärttrådar, samt dess långa känselspröt framtill. Liknelsen avser förmodligen att frontfigurerna är tre liksom sjärttrådarna, och deras erkända begåvning att med deras långa tentakler i samhället kunna känna av hur man bäst sprider rädsla. Vid födseln är silverfisken brunaktig men blir så småningom silverfärgad. Silver finns fritt i naturen och färgförändringen beror på att de är förtjusta i att äta silverpartiklar. När det gäller människan så blir hon inte silverfärgad utan blågrå i huden om hon intar silver – tex genom att äta med silversked eller dricka kryssningsfartygens kontaminerade silvervatten – kolloidalt silver. Detta påstår i alla fall de tre frontfigurerna i ”Silveretablissemanget” som driver denna skrämselpropaganda. De säger att de gör det för mänsklighetens bästa och utav medmänsklighet. Men alla tror inte på detta då det har visat sig att det i gruppen förekommer vinstintressen kopplade till läkemedelsbolag. Elektrokolloidalt silvervatten är ett mycket stort hot mot läkemedelsbolagens Big Pharmas verksamhet. Silverfisken är ytterst ljusskygg och anledningen är att den egentligen vill behålla sin ursprungliga hudfärg. För när den träffas av ljus så sker en fotografisk process som gör den silverfärgad pga. att den ätit silverpartiklar. För människan gäller samma sak enligt ”Silverfisk” etablissemanget, men med den skillnaden att hon blir blågråfärgad som ett fotografiskt negativ om hon dricker kolloidalt silvervatten. Därför är de tre huvudfigurernas gemensamma råd till människor som ser minsta antydan till att bli blågråa att också bli ljusskygga. Risken finns annars också, att de utvecklas till ljusskygga Dracula-liknande vampyrer.

Voff embryo
Voff embryo

Att namnet ”Silverfiskarna” används för detta etablissemang kan också ha att göra med att silverfiskens huvudsakliga föda som är socker/kolhydrater. En av huvudfigurerna i etablissemanget ”Silverfiskarna” är Voffprofessorn Dan Larhammar. Han har som merit att han stödjer Swedish Nutrition Foundation ((SNF), grundad 1961, där Coca-Cola, socker- och margarinindustrin var stora bidragsgivare. Han har skrivit under deras rapport som bagatelliserar sockrets negativa påverkan. Det sägs att det är därför som Dan Larhammar tyr sig till silverfiskar som ju också gillar socker.

För den som lite mer seriöst vill läsa allt om elektrokolloidalt silvervatten kan göra det här och här och här och här samt titta på videon Silverbibeln.

Elektrokolloidalt silvervatten.

P.S Elektrokolloidalt producerat silvervatten är inom EU enligt EU-direktiv en vattenreningsprodukt som är avsedd att drickas. Detta medel är godkänt för att inom unionen produceras och säljas som ett vattendesinfektionsmedel med påståenden om att vätskan eliminerar virus, bakterier, svamp och encelliga parasiter. Vätskan har avdödande effekter på mikroorganismer. Dessa avdödande effekter är bevisade i många vetenskapliga studier. Silver i ren form som tex i silvermatskedar och i kolloidalt silvervatten är inte giftigt (enl. tex Giftinformationscentralen) Du kan slicka på en silversked kontinuerligt hela livet eller dricka så mycket el-kolloidalt silvervatten du orkar få i dig utan att riskera bli blågrå. Kanske kommer det en dag då det kan visas att silver har någon skadlig biverkning – ungefär som med läkemedel. Men än har det inte kunnat visats – trots milliontals användare. D.S

Kommentera här – facebook-gruppen ”Voffaren”

Dela det här:

Dela detta:

You may also like...

One thought on “De svagsinta Voffarnas lögnaktiga skrämselattacker på elektrokolloidalt silvervatten.

Your email will not be published. Name and Email fields are required